Kilde: Kaninværnets medlemsblad sommer 2021

"Kaninværnet har tidligere samarbejdet med Bettina fra PetDK, som har været hjælpsom med at omdele vores infomaterialer. Vi er meget glade for at kunne annoncere, at vi nu har etableret et officielt udvidet samarbejde med PetDK.

PetDK er landets fremmeste webshop for kaninprodukter. Sammen vil vi højne kaninvelfærden ved at informere nye kaninejere om fornuftigt kaninhold, og ved at sprede kendskabet til Kaninværnet og vores anbefalinger. I foreningen er vi også meget trygge ved at kunne anbefale PetDK, da det vil være med til at sikre, at kaninejere ikke køber ”katten i sækken” når de handler kaninprodukter. Det er generelt et stort problem, at både dagligvarebutikker og dyrehandlere fører en masse produkter, som er direkte skadelige for kaniner. Samtidig risikerer folk at få uhensigtsmæssig vejledning, da selv ansatte i dyrehandlere ofte har et forældet syn på kaninvelfærd og –sundhed. Når folk handler på PetDK risikerer de ikke at købe uhensigtsmæssige produkter, og webshoppen er derfor et særligt godt valg for nye kaninejere.

PetDK vil fremover inkludere Kaninværnets nye flyer ”Vidste du det om kaniner?” i alle deres indenlandske forsendelser. Dette er et meget vigtigt tiltag for at sprede viden om kaninvelfærd til de rette mennesker. PetDK sender rigtig mange forsendelser, og deres kunder er netop Kaninværnets målgruppe. Vi har svært ved at forestille os hvordan vi ellers skulle få distribueret så store mængder information til så præcis en målgruppe. PetDK vil endvidere hjælpe med at fremme Kaninværnet ved at tilbyde rabat til nye medlemmer, og ved at donere produkter som foreningen kan bruge til at tiltrække opmærksomhed og medlemmer.

I Kaninværnet er vi meget entusiastiske omkring samarbejdet. Vi har brug for et bredt og solidt samarbejde mellem de største aktører i kaninmiljøet, hvis vi skal gøre os håb om at forbedre kaninvelfærden i landet markant. PetDK har nogle helt unikke muligheder for at hjælpe, og vi er lykkelige over, at Bettina er så dedikeret til kaninerne"

Læs mere på kaninværnets hjemmeside

________________________________________

Vi i PetDK er meget glade for samarbejdet og er klar til at hjælpe endnu flere kaniner og deres ejere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag nyheder og eksklusive tilbud i din indbakke