PetDK og Kaninværnet

Vidste du, at PetDK og Kaninværnet har et samarbejde? Hvis ikke, så læs mere nedenfor!

Med venlig hilsen, Team PetDK

Vores samarbejde

PetDK samarbejder med Kaninværnet, og det er vi enormt stolte af.

PetDK er landets fremmeste webshop for artskorrekt ernæring og tilbehør til kaniner, og Kaninværnet er den vigtigste dyrevelfærdsorganisation i udviklingen af det moderne kaninhold i Danmark – sammen kan vi bidrage til at højne niveauet af viden og velfærd for kaniner og kaninejere, og hvad kunne være bedre?

Hos PetDK deler vi Kaninværnets værdier og passion for kaninvelfærd, og mens vi understøtter organisationens arbejde med distribution af trykt informationsmateriale og materielle bidrag til plejere og akutteam, så anbefaler Kaninværnet vores webshop og sortiment, ligesom de bidrager med kontinuerlig vidensdeling og uddannelse af teamet bag PetDK sådan, at vi til enhver tid kan tilbyde det bedste, artskorrekte sortiment og den bedste rådgivning til kaninejere i Danmark.

Kaninværnet arbejder hver dag for at bedre vilkårene for kaniner i Danmark og hos PetDK er vi glade for og stolte af, at vi kan være medvirkende i denne udvikling.

Vi tror på, at alle dyr fortjener et godt liv, og Kaninværnet taler kaninernes sag. Vi opfordrer alle kaninvenner til at bidrage til modernisering af forholdene for vores langører i Danmark, og derfor tilbyder vi i samarbejde med Kaninværnet en medlemsfordel på en fast rabat på 5% i vores webshop hvis man er medlem af organisationen.

Du kan besøge Kaninværnet og læse mere om deres arbejde lige her:

Læs mere på Kaninværnets hjemmeside

Bliv medlem, støt Kaninværnet og få 5% på webshoppen

Kaninværnet gør et fantastisk stykke arbejde, og vi kan derfor kun opfordre dig til at blive medlem.

Klik på knappen nedenunder for at komme direkte til Kaninværnets side og meld dig ind allerede i dag.

Bliv medlem

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag nyheder og eksklusive tilbud i din indbakke