🌿Kaniner og seler🐇

Nogle kaniner kan have stor glÊde af at lÊre, at gÄ i sele.

Nu nĂŠrmer sommeren sig, sĂ„ vil det vĂŠre hyggeligt at tage kaninen med ud og nyde solen. Bor man i lejlighed og gerne vil give kaninen frisk luft og mulighed for at fĂ„ grĂŠs under poterne, sĂ„ er selen en god mulighed. đŸ§â€â™€ïž

Hvordan vÊnner du kaninen til at gÄ i sele? 
Introducer kaninen for selen, lÊg selen pÄ gulvet og lad kaninen snuse til den, spray evt. lidt Pet Remedy pÄ selen. (Pet Remedy virker beroligende og afslappende pÄ din kanin).
Pet Remedy beroliger din kanin
Meget hurtig vil kaninen finde ud af, at selen ikke er farlig. Den nÊste udfordring er sÄ at overbevise kaninen om, at den skal have selen pÄ. Dette skal gÞres stille og roligt, giv en masse godbidder og ros til kaninen. Lad kaninen have selen pÄ 20 minutters tid, uden snor og under opsyn, for at kaninen kan vÊnne sig til at have selen pÄ. Dette skal gÞres nogle dage, indtil du fÞler at kaninen har vÊnnet sig til at have sele pÄ.
SÄ skal kaninen vÊnne sig til at fÄ snoren pÄ. Start med at gÄ tur med kaninen i vante omgivelser derhjemme. NÄr du fÞler kaninen har det fint med selen, kan du begynde at gÄ tur med den.
H-sele til din kanin

VÊr opmÊrksom pÄ:

  • At man aldrig mĂ„ bruge halsbĂ„nd, det skal vĂŠre en H-sele
  • Kaninen er et byttedyr og vil flygte, hvis den bliver bange
  • At kaninen ikke altid vil samme vej som dig, fĂžlg altid kaninen
  • At du altid skal have Ăžje pĂ„ kaninen
  • At du aldrig mĂ„ binde kaninen til noget
  • Nogle kaniner vil aldrig acceptere at gĂ„ i sele og det mĂ„ du respektere🐰

Skriv en kommentar

Alle kommentarer modereres, fĂžr de offentliggĂžres